Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Политическият анализатор Андрей Райчев коментира в сутрешния блок на

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgПолитическият анализатор Андрей Райчев коментира в сутрешния блок на
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Арестът на министър е нещо много положително за Бългаия

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Политическият анализатор Андрей Райчев разяснява в утринния блок на БТВ последните събития в родния парламент - импортирания избор на съмнение към правитеството и ареста на министър Нено Димов.

" В дадения случай вотът е намислен преди арестуването на Нено Димов. Мярката, която е взета е по-сериозна от един избор на съмнение. Аз съм от тези, които считат, че арестът на мнистър е доста позитивно нещо в България. Това демонстрира, че не би трябвало да се считат за недосегаеми и т.н. Въпросът е, че той към този момент не е министър и не мога да схвана за какво лежи към момента. Ако беше министър - да, би трябвало да е в ареста, тъй като е рисково да излезе, може да направи нещо, да вземе някакви значими решения. Но в този момент не е по този начин, той към този момент не е министър и не може нищо да направи ", сподели Райчев.

" България влиза в нов стадий. Трябва да свикнем, че кръвожадността на публиката не би трябвало да виза в прорез с правата на индивида. Прокуратурата не е която санкционира, санкционира съда. В България това държавно управление е доста отстъпчиво. Това е и основния укор към Борисов - той жертва промени против време във властта. Събират се някакви еколози или други под прозореца му и той незабавно отстъпва. Случаят с Перник не е дреболия. Засяга 100 000 души.

Това е следващият скандал, един от най-големите и друса доста. Ситуацията е такава в Народното събрание, че не ми се има вяра някой да желае да прави трети избори поред. Движение за права и свободи постоянно е употребявал всичко да изяга от обвиняването, че те крепят на практика държавното управление, само че не поставиха някакви старания то да падне. Между Каракачанов и Борисов имаше тежко тестване. Нено Димов не е министър на ГЕРБ, а на Вътрешна македонска революционна организация. Вътрешна македонска революционна организация подходиха меко, не са споделили " Ей, какво вършиме, по какъв начин смеете ". Също бързо се разраха за заместника. Някой споделят, че е камикадзе, да забележим. Воля и Атака са тези, които могат да накланят везните. Но единствено си помислете - първо, за тях социологическите прогнози споделят, че няма да влязат в идващия парламент. Второ, те са в беритба сега. В началото ни Воля, ни Атака им трябваше на правителствто. Сега им трябват. Сега те ще си осъществят купища претенции ", съобщи още Райчев..

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР